Kerstpakketten

Feestelijk verpakt in bijvoorbeeld een kistje of mandje. In overleg kunnen we pakketten ook verpakken in een leuke kerst verrassingsdoos of vensterdoos. En als u geen standaard pakket wilt, geven wij u graag advies over de vele mogelijkheden. 

In onze pakketten zitten  vele pure lekkere en bijzondere producten uit onze Landwinkel. Bijvoorbeeld een mooi stukje boerenkaas, een lekkere sapje van eigen fruit of feestelijke bonbons. Of je nu 5 of 500 pakketten wilt bestellen, wij hebben voor elk wat wils. 

relatie geschenk oldambt

Lokale kerstpakketten

Onze kerstpakketten zijn feestelijk verpakt, bijvoorbeeld in een kistje of mandje. In overleg kunnen we de kerstpakketten ook verpakken in een leuke kerstige verrassingsdoos of vensterdoos. En als u geen standaard kerstpakket wilt, geven wij u graag advies over de vele mogelijkheden. 

Kerstpakketten met lokale producten

In onze pakketten zitten vele pure, lekkere en bijzondere producten uit onze Landwinkel. Denk bijvoorbeeld aan een mooi stukje boerenkaas, een lekkere sapje van eigen fruit of feestelijke bonbons. Of u nu 5 of 500 kerstpakketten wilt bestellen: wij hebben voor ieder wat wils. 

Boeren kerstpakketten bestellen

Wilt u één van onze kerstpakketten bestellen? In ons assortiment vindt u verschillende voorbeelden voor boeren kerstpakketten die wij reeds hebben samengesteld. U kunt de kerstpakketten in onze winkel bestellen, maar ook online. Kies het kerstpakket dat u wilt bestellen en vul ons bestelformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kerstshoppen moment

Uw medewerkers of zelf een kerstpakket laten uitzoeken? Dat kan,tijdens een kerst shopmoment! Een shopmoment een fantastische manier zijn om een persoonlijke touch toe te voegen aan kerstpakketten en ervoor te zorgen dat medewerkers en relaties echt genieten van hun geschenken tijdens de feestdagen.

Zelf een landwinkel kerstpakket samenstellen

Wilt u zelf een landwinkel kerstpakket samenstellen? We nodigen u graag uit in onze landwinkel in Nieuwolda om samen een landwinkel kerstpakket samen te stellen. We adviseren u graag over de mogelijkheden van onze kerstpakketten. 

Om een idee te krijgen wat we zoal voor u kunnen samenstellen, vindt u hieronder enkele voorbeelden van kerstpakketten. Alles is mogelijk, niets is ons te gek. We kunnen alle kerstpakketten naar wens aanpassen of opnieuw samenstellen. Meer weten of een afspraak maken klik hier om contact op te nemen. 

Bunzlau

Goed eten, goed servies!

Wist u dat wij naast boerendelicatessen ook Bunzlau servies verkopen?  Zo wordt elke maaltijd bijzonder!

Bekijk ons Bunzlau servies´╗┐