Fruit

Fruit

Fruit

Kersen

Wij hebben een kersenboomgaard met 10 verschillende rassen kersen, van vroegrijp tot laat rijp. 
De kersen worden met de hand  geoogst in de maanden juli en augustus.  Deze grote, donkere zoete kersen worden verkocht in onze Landwinkel. 
De kersen bomen staan beschermd door een overkapping om de kersen tegen de regen en vogels te beschermen. Hierdoor kunnen de kersen langer blijven hangen waardoor ze nog lekkerder groter en zoeter worden.

Appels

In augustus plukken wij onze eerste zomerappel, de Delbare ook wel Delcorf genoemd. Een lekkere, frisse, knapperige appel met een goed aroma. Geschikt als handappel. Maar ook voor een frisse appelmoes.  

In september beginnen met de pluk van Elstar, Jonagold, Fuij, Gala en Goudreinet. De plukkers gaan met de pluktrein en voorraadbakken de boomgaard in om de appels met de hand van de boom te plukken.

Peren

De peren worden in september geplukt. Conference peren een stevige handpeer en de sappige Doyenné du Comice.
De peren worden net als de appels met de hand geplukt. De plukkers gaan met de pluktrein de boomgaard in en vullen voorraad kisten met de peren.

In onze Landwinkel  treft u een divers assortiment groente en fruit aan. Hierbij streven wij naar een assortiment met zoveel mogelijk seizoensgebonden groente.

Bunzlau

Goed eten, goed servies!

Wist u dat wij naast boerendelicatessen ook Bunzlau servies verkopen?  Zo wordt elke maaltijd bijzonder!

Bekijk ons Bunzlau servies´╗┐