Cadeau pakket

Cadeaupakketten

Zoekt u een origineel cadeaupakket om te geven aan een vriend, vriendin of familielid? Bij Landwinkel Ol Diek vindt u een breed assortiment cadeaupakketten voor iedere gelegenheid. Overtuig jezelf en kom kijken in onze boerderijwinkel. Wij maken de lekkerste cadeaupakketten voor elk budget en naar elke smaak. Ook zeer geschikt als kerstpakket, eindejaarsgeschenk of relatiegeschenk.

Orgineel cadeaupakketten uit het Oldambt

Bestel een echt bijzonder cadeau bij Ol Diek in Nieuwolda. Voor ieder budget en gelegenheid geschikt. Wij zijn er van overtuigd dat wij ook voor jou een passend cadeau kunnen maken. En onze pakketten zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook erg leuk om te krijgen!

Onze verschillende biologische cadeaupakketten zijn gevuld met heerlijke streekproducten uit verschillende Nederlandse regio's. Landwinkel Ol Diek is aangesloten bij de landelijke Landwinkel coörporatie. Zo kunnen we onze cadeaupakketten samenstellen met ambachtelijke streekproducten. 

Een cadeaupakket bestellen

Wilt u één van onze heerlijke cadeaupakketten bestellen? Dat kan zowel in onze Landwinkel als online. Kies het gewenste pakket uit ons assortiment en vul ons bestelformulier in. U kunt uw cadeaupakket op een door u gekozen moment bij ons ophalen in onze Landwinkel in Nieuwolda.

Cadeaupakket laten bezorgen

Indien u dat wenst, kunt u het cadeaupakket laten bezorgen. In overleg bezorgen cadeaupakketten in het Oldambt en  rondom Nieuwolda. U kunt dit doorgeven bij het plaatsen van uw bestelling.

Bunzlau

Goed eten, goed servies!

Wist u dat wij naast boerendelicatessen ook Bunzlau servies verkopen?  Zo wordt elke maaltijd bijzonder!

Bekijk ons Bunzlau servies´╗┐