Werkfruit

Gezond op het werk, met lekker vers werkfruit uit het Oldambt!

U wilt toch ook gezonde medewerkers binnen uw bedrijf? U kunt uw steentje bijdragen aan de gezondheid van uw medewerkers door vers en lekker fruit aan te bieden op het werk uit de regio, genaamd bedrijfsfruit. Bovendien draagt dit bij aan uw MVO. Wij kunnen samen met u een pakket op maat samenstellen met de gewenste hoeveelheid stuks fruit, zodat uw medewerkers alle dagen beschikking heeft over vers fruit. Deze kunnen we dan bij u bezorgen.

Voordelen van bedrijfsfruit:

  • Gezonde medewerkers, wat ten goede doet aan het ziekteverzuim
  • Fiscaal aftrekbaar
  • Altijd lekker en vers fruit
  • Streekproduct
Werkfruit van Ol Diek is iedere week vers fruit op uw werk. Ons assortiment bestaat uit appels en peren uit eigen boomgaard. Aangevuld met tropisch fruit en citrus fruit. In de zomer kunt u ook kiezen voor kersen uit onze boomgaard.


Neem hier contact met ons op voor meer informatie en voor een passend aanbod van werkfruit voor uw bedrijf.

werkfruit bedrijfsfruit Oldambt Oldiek
schoolfruit kinderopvang oldambt oldiek

Heerlijk gezond fruit voor scholen, kinderopvang, naschoolse opvang en alle bedrijven die met kinderen werken. Fruit heeft een gezonde werking op het welzijn van de kinderen en dat merkt u aan de kinderen. De appels en peren komen uit eigen boomgaard aangevuld met seizoensfruit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.