Eigen fruitteelt


Op ons fruitteelt bedrijf Molema telen wij vol passie verschilllende soorten appels, peren en kersen die wij rechtstreeks vanuit onze boerderijwinkel verkopen. Sinds 1992 is er naast ons akkerbouwbedrijf een fruittak gestart met 2 hectare appels. Daarna ging het snel: niet alleen werd er uitgebreid in oppervlakte van onze boomgaard, maar ook in het aantal rassen en soorten fruit. Gedurende het hele jaar door kunt u genieten van onze appels en peren uit eigen boomgaard. Mede doordat de vruchten rijp geplukt worden, hebben en houden ze een vol aroma. Dankzij onze moderne koeling kunt u zelfs het hele jaar door van vers fruit genieten, tot de nieuwe oogst er natuurlijk weer is.

Peren

Onze Landwinkel


Een oprit omzoomd door statige kastanjebomen voert u naar onze boerderijwinkel. Deze is gevestigd in een prachtige authentiek gerestaureerde boerderij uit 1868. Land winkel Ol Diek in Nieuwolda toont u een ander gezicht van de Graanrepubliek. Witte bloesem in het voorjaar en kleurig fruit in de zomer.

Naast onze eigen producten verkopen wij ook verschillende (streek)producten, onder andere: aardappels, diverse bakmixen, boerenkaas, boerenijs, brood, eieren, koeken, groenten, fruit en vlees.

Verder kunt u gebruik maken van ons terras voor een heerlijk kopje koffie, thee, sap of boerenijsje. Vanuit het terras heeft u uitzicht op op onze boomgaard.

Bent u op zoek naar een orgineel cadeau of relatiegeschenk? Laat u verrassen door de mogelijkheden. Wij maken er voor u een mooi cadeau van.


Onze producten